Ние приемаме следните начини на плащане: 

  • Наложен платеж
  • Кредитна карта (Visa, Mastercard)
  • Дебитна карта (Visa)
  • Банков превод
  • Apple Pay

 

Начините на   плащане, които предлагаме, са абсолютно сигурни. Цялата лична информация  (като например платежна информация, имейл или адрес), както и детайлите за самото плащане са защитени чрез криптиране и посредством допълнителна стъпка по оторизиране.  

 

Кредитна карта/ дебитна карта 

Вашата кредитна или дебитна карта няма да бъдат задължени със сумата, докато стоките от Вашата поръчка не напуснат склада. Когато добавяте данните на нова карта, Вие имате право да изберете дали да ги запазите - за да ги използвате при следваща поръчка - или не. 

 

Банков превод 

Когато извършвате плащане чрез банков превод, уверете се, че в основанието за превода сте включили номера на фактурата. Моля, преведете сумата по следната сметка:

 

zooplus SE

UniCredit Bulbank AD

IBAN: BG 22 UNCR 7000 1521 42 94 45

SWIFT (BIC): UNCRBGSFXXX

 

Получаването на сумата по банковия превод може да отнеме 1 до 3 работни дни. Продуктите от вашата поръчка ще напуснат склада, след като наредената сума бъде получена и осчетоводена като приход в системата на zooplus.


НОВО: Плащане с Apple Pay

Apple Pay се предлага като метод на плащане за iOS устройства в нашето приложение и в мобилната версия на магазина. Можете да изберете този начин на плащане при завършване на поръчката. Достъпен е през Safari и можете да плащате с помощта на свързана платежна карта. Плащате директно през акаунта си в Apple. Когато направите поръчка, ще бъдете пренасочени към Apple, за да разреши плащането на поръчката. Веднага след като получим информацията за оторизация, процесът на доставка започва - според посочените срокове за доставка.


В зависимост от метода на плащане, който изберете с Apple Pay, ще бъдете таксувани с действителната сума на фактурата без всички отстъпки, купони и т.н. веднага след изпращането.

 

В отделни случаи или в зависимост от начина на доставка, избран от клиента, zooplus може да приема само определени начини на плащане.

 

Допълнителни подробности относно всички начини на плащане можете да откриете тук.