В zooplus ние Ви възнаграждаваме със zooТочки за Вашата лоялност. Регистрираните потребители автоматично получават по една точка за всеки два лева от стойността на своите поръчки. Събирането на zooТочки си струва, а освен това превръщането им в продукти е бързо и лесно.  

 

Просто изберете продукт от нашия  Магазин с премии, добавете го към Вашата количка и използвайте Вашите zooТочки, за да го получите безплатно!

 

Моля, обърнете внимание: 

 

  • Получените zooТочки ще бъдат добавени към Вашата сметка веднага след като Вашата поръчка бъде платена и получаването на сумата в нашата система бъде потвърдено 
  • Ако стойността на Вашата поръчка намалее (например при връщане на продукт или друго), Вие ще получите точки въз основа на реално заплатената сума
  • Ако в рамките на 12 месеца от вписването на zooTочките по сметката на клиента те не бъдат осребрени срещу премия, то тяхната валидност изтича в края на съответното тримесечие. В профила си  "моят zooplus" Вие можете да проверите какви са датите на изтичане на вашите zooТочки.
  • Вие можете да спечелите и допълнителни токи чрез някои специални оферти и промоции. Информацията за тях се публикува на сайта и в електронния бюлетин, и с тяхна помощ Вие можете да получите наградите дори още по-бързо. Точките, получени чрез специални оферти и промоции, имат по-кратък срок на валидност.

 
  За повече информация отидете на страницата Бонус програма (Програма за лоялност) на zooplus – условия за участие